Over ons

Over ons

In één woord; een zorgzaam familie bedrijf. Zorgzaam voor de medewerkers die met vakmanschap de producten maken. Voor de leveranciers die de beste materialen aanleveren voor een topproduct. En voor de klanten die erop vertrouwen dat de bestelling correct en op tijd geleverd worden.

Ook zijn wij  zorgzaam voor de natuur. De keuze voor hout afkomstig van duurzaam beheerde bossen garandeert een onuitputtelijke grondstof. Voor nu en de generaties na ons.

Innovatie in proces en product

Elke dag opnieuw met alles wat we doen streven we naar het beste product, duurzaam geproduceerd en met oog voor details. Door te luisteren naar de klant en door medewerkers en leveranciers te betrekken realiseren we gezamenlijk de beste oplossingen.
Bij Lambri is innovatie een doorlopend proces. Tot stand gebracht door communicatie.

Van harte welkom

Wij maken producten naar het idee van de klant. En vinden dat je als leverancier en klant langs kan komen om betrokken te zijn. Voor bespreking en voor toelichting. Daarom hebben we bij de fabriek een “experience centre” ingericht. Waar overlegd kan worden en waar alle mogelijkheden worden getoond. Ook worden hier presentaties en trainingen gegeven.